Wednesday, January 28, 2009

Nefi juustukook

Põhi:
200 g Digestive küpsiseid
100 g võid


Täidis:
100 g valget shokolaadi
500 g maitsestamata toorjuustu
2 dl suhkrut
250 g hapukoort
1 tl vaniljesuhkurt
4 muna


Peale:
2,5 dl maasikatoormoosi
2 tl želatiinipulbrit + 2 spl vett

*Kuumuta ahi 175 kraadini
*Purusta küpsised peeneks jahuks
*Sulata või ja sega purustatud küpsistega
*Suru küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva tordivormi põhja (24 cm läbimõõduga)
*Sulata shokolaad kuumaveevannis
*Sega juurde toorjuust, suhkur, hapukoor, vaniljesuhkur ja munad
*Vala segu põhjale ja küpseta 1 tund
* Jahuta avatud uksega ahjus 1 tund
* Sega želatiinipulber ja vesi, lase paisuda ning sulata, kuumaveevannis või mikros
*Jahuta ja sega toormoosiga
*Vala segu tordile ja hoia külmas 5 tundi kuni üleöö :)

No comments:

Post a Comment