Thursday, July 9, 2009
Pavlova
Põhi:
5 munavalget
250 ml suhkrut
1 sl sidrunimahla või äädikat
Kate:
300-400 ml vahukoort
vabalt valitud puuvilju-marju
*Munavalged vahustada kõvaks vahuks (keerad kausi tagurpidi ja ei voola välja)
*Lisada vähehaaval suhkur ja pidevalt vahustada edasi.
*Vahustada nii kaua kuni tekib ühtlane läikiv mass ja näpuga katsudes ei ole suhkrukristalle enam tunda.
*Määrida munavalgevaht küpsetuspaberile ringikujuliselt (u24 cm läbimõõduga)
*Kuumutada ahi 180 kraadini, kui pavlova ahju panna keerata kuumus 160 kraadi peale ja küpsetada 1 tund, lasta ahjus jahtuda 1 tund.
*Enne serveerimist vahustada vahukoor 1-2 sl suhkruga.
*Määrida põhjale ja kaunistada marjade-puuviljadega.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment